24. juni Online

Webinar om psykologisk tryghed

Kom til webinar om psykologisk tryghed– og hvordan det hænger sammen med forebyggelse af voldsomme episoder.

Vi har inviteret psykolog og arbejdsmiljørådgiver Sarah Ambs-Thomsen til at komme og fortælle om, hvordan psykologisk tryghed er en afgørende forudsætning for den gode organisatoriske voldsforebyggelse.

Fredag 24. juni 2022 kl. 8.15-9.45.

Om webinaret

I webinaret vil vi se nærmere på, hvad psykologisk tryghed er, hvordan det spiller en rolle i forhold til det psykiske arbejdsmiljø, løsning af kerneopgaven – og her særligt arbejdspladsens forebyggelse af voldsomme episoder.

Psykologisk tryghed indvirker på arbejdsfællesskabets mulighed for at afdække forekomst, vurdere risikoen, samt registrere, evaluere og lære af de voldsepisoder der har været på arbejdspladsen. Så hvordan får vi sammen skabt et sundt klima for den psykologiske tryghed, så vi skaber de bedste rammer for både ansatte og borgere i de situationer, der kan være vanskelige at håndtere? Netop dét vil vi stille skarpt på.

Webinaret vil være interaktivt med oplæg, men også med små øvelser og mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Sådan melder du dig til

Deltagelse er gratis. Tilmeld dig her.

Dagen før webinaret modtager du et link til deltagelse. Webinaret holdes på platformen Vimeo.

Tilmeldingsfrist 21. juni 2022.

 

Om oplægsholderen

Sarah E. Ambs-Thomsen er autoriseret psykolog med speciale i psykisk arbejdsmiljø og ledelse. Hun har 15 års erfaring inden for feltet og har en baggrund som ekstern lektor, chefkonsulent og autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Sarah har mange års erfaring fra praksis, hvor hun har givet supervision og sparring til arbejdspladser og har været ansvarlig for at klæde Arbejdstilsynets ledelse og ansatte på i forhold til organisationens forebyggelse og håndtering af vold og trusler samt krænkende handlinger.

Få nyt om voldsforebyggelse

direkte i indbakken en gang om måneden