3. juni 2021

Tre webinarer om voldsforebyggelse i juni

Har du brug for inspiration til indsatsen mod vold og trusler? Med tre gratis webinarer sætter vi i juni fokus på ældreområdet, samt på hvordan man som leder kan understøtte det voldsforebyggende arbejde.

Med de to første dykker vi ned i arbejdet med at fremme trivsel og forebygge konflikter og voldsomme episoder på ældreområdet. Og med det tredje sætter vi, med et bredere blik, fokus på lederens rolle og muligheder i forhold til at understøtte voldsforebyggende arbejde.

4. juni: Forebyggelse af konflikter og voldsomme episoder i ældresektoren

Hvorfor spiller trivsel hos medarbejdere en afgørende rolle i arbejdet med at forebygge voldsomme episoder i ældresektoren? Og hvordan kan vi, med fokus på både arbejdsmiljø og den faglige tilgang til borgeren, arbejde med at styrke trivslen hos både medarbejdere og borgere? Dét taler vi med Sofie Østergaard Jaspers, forsker fra NFA, og Charlotte Rugh, demenskonsulent fra Gladsaxe Kommune om på dette webinar.

Webinaret afholdes fredag den 4. juni kl. 13-14.30. Program og tilmelding her.

8. juni: Personcentreret omsorg i arbejdet med ældre ramt af demens

Hør hvordan tilgangen Personcentreret Omsorg kan bidrage til at forebygge voldsomme episoder i ældreplejen. Mød adjunkt og underviser Gry Segoli fra Københavns Professionshøjskole, med speciale i demens. Og bidrag gerne med dit eget perspektiv når vi efterfølgende taler med Gry om, hvordan vi med et fagligt fokus og en tidlig indsats kan arbejde med at forebygge udadreagerende adfærd i ældreplejen.

Webinaret afholdes tirsdag den 8. juni kl. 13-14.30. Program og tilmelding her.

8. juni: Ledelse af det voldsomme

Hvordan kan ledere af sociale tilbud, plejecentre m.fl. finde ståsteder og skabe rammer for at arbejde med forebyggelse af voldsomme episoder? Det dykker vi ned i sammen med Line Top Abildtrup, underviser, supervisor og tidligere leder i socialpsykiatrien. Hør hvordan du som leder kan skabe det bedst mulige leve- og arbejdsmiljø på et område, der er komplekst og fyldt med dilemmaer.

Webinaret afholdes tirsdag den 8. juni kl. 15-15.30. Program og tilmelding her.

Kontakt Birgitte Bækgaard Brasch bbb@sus.dk, hvis du har kommentarer.

Publiceret: 3. juni 2021. Sidst opdateret: 3. juni 2021

Få nyt om voldsforebyggelse

direkte i indbakken en gang om måneden