22. maj 2020

Webinarer om voldsforebyggelse

Vil du være have ny inspiration til arbejdet med at forebygge konflikter og vold? Vold som Udtryksform inviterer til 2 gratis webinarer.

3. juni kl. 14-15 – Risiko trivsel og tryghed

Overvejer du at indføre eller forbedre et redskab til vurdering af risiko, trivsel eller tryghed, så kan du blive klogere på mulighederne her. Hør om, hvordan redskaber til risikovurdering har udviklet sig, hvad de kan bruges til – og hvor de har deres begrænsninger. Vi præsenterer udvalgte redskaber, bl.a. trafiklysmetoden, trivselsplan og tryghedsplan.

9. juni kl. 14-15 – Læring af voldsomme episoder

Hvis der er brug for at styrke læringen af voldsomme episoder på din arbejdsplads, kan du tage første skridt ved at være med her. Webinaret sætter fokus på, hvordan læring kan være med til at skabe mere trivsel og tryghed for både medarbejdere og borgere. Du får også eksempler på, hvordan det konkret kan foregå.

Oplægsholder

Oplægsholder er Birgitte Bækgaard Brasch, projektleder i projekt Vold som Udtryksform og chefkonsulent i Socialt Udviklingscenter SUS.

Begge webinarer indeholder oplæg, øvelser og chat. I ugen efter webinarerne får du mulighed for at fortsætte dialogen online med oplægsholderen og øvrige deltagere.

For hvem

Webinarerne henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter, medarbejdere og ledere i sociale tilbud

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding på mail til ktp@sus.dk – med navn og mail og hvilket webinar du ønsker at deltage i.

Vi sender en bekræftelse på, at du er tilmeldt, link til login og materiale til brug på webinaret.
Ved tilmelding siger du ja til at modtage nyt om arrangementer og andet fra Vold som Udtryksform ca. en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen.

Kontakt

Har du spørgsmål til webinarerne, så kontakt Birgitte Bækgaard Brasch, bbb@sus.dk, tlf. 7199 5487

Vi planlægger at gennemføre flere webinarer i efteråret. Har du forslag til emner eller problemstillinger, der er relevante for jer, hører vi gerne fra dig.

Publiceret: 22. maj 2020. Sidst opdateret: 22. maj 2020

Få nyt om voldsforebyggelse

direkte i indbakken en gang om måneden