20. juni

Webinar: Skam i professionelle relationer – del 2

Vold og trusler om vold er et arbejdsmiljøproblem, som kan få alvorlige konsekvenser for medarbejdernes helbred og trivsel på arbejdspladsen. Det kan aktivere en følelse af skam, utilstrækkelighed og skyld, der i værste fald resulterer i forråelse, omsorgstræthed, empatiudmattelse og moralsk skade.

Man kan arbejde med skamfølelsen og skabe emotionel empowerment med afsæt i MED, ledelse og kollegialt. Men hvordan?

Det handler dette webinar med forfatter til “Skam i professionelle relationer”, Katja Balslev Nielsen, om.

Webinaret afholdes 20. juni 2023 kl. 13-14.

Indhold

Webinaret er en opfølgning på det tidligere webinar ”Hvordan forebygger vi voldsomme episoder, krænkelser og forråelse ved at arbejde med skamfølelsen i praksis?”, hvor Katja Balslev Nielsen gik i dybden med, hvordan man spotter skammens væsen i praksis.

I dette webinar graver hun et spadestik dybere og giver konkrete og praksisnære øvelser og metoder til at arbejde med skamfølelsen både på individ-, gruppe- og ledelsesniveau.

I webinaret kommer du undervejs til at blive introduceret til forskellige øvelser og får prøvet dem af, så du kan gå tilbage til din praksis – en konkret erfaring rigere. I webinaret vil der bl.a. tages afsæt i:

1. Donald Nathansons ’Skamkompas’ til at få øje på skammønstre og reaktioner hos både den fagprofessionelle og den, der skal hjælpes.
2. Brené Browns Skam resiliens kontinuum.
3. Theresa Wisemans nøgler til empati som modgift til skam.

Gik du glip af første webinar?

Eller vil du forberede dig til dette webinar?

Så kan du se det første webinar online og gratis.

Om oplægsholderen

Katja Balslev Nielsen er forfatter til bøgerne “Skam i professionelle relationer” og “Sagsbehandler på rette kurs: Kompasset til integritet og empowerment”. Hun har siden 2007 arbejdet med borgere med komplekse problemsstillinger, herunder ledighed, sociale udfordringer og sygdom. Du kan læse mere om Katja her: www.katjabalslevnielsen.dk

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig via knappen nedenfor. Deltagelse er gratis. Dagen før webinaret modtager du et link til deltagelse. Webinaret holdes på platformen Vimeo.

Tilmeldingsfrist 17. juni 2023.

Få nyt om voldsforebyggelse

direkte i indbakken en gang om måneden