8. juni Online

Webinar: Personcentreret omsorg i arbejdet med ældre ramt af demens

Den 8. juni 2021 har Vold som Udtryksform inviteret adjunkt Gry Segoli fra Københavns Professionshøjskole til at fortælle om tilgangen Personcentreret Omsorg, og hvordan den kan bidrage til at forebygge udadreagerende adfærd og voldsomme episoder på plejecentre.

Bliv klogere på tilgangen Personcentreret Omsorg, og hvordan den kan være med til at øge trivslen hos både borgere og medarbejdere i ældreplejen – også når det gælder borgere med demenssygdom eller tegn på demens. Bidrag gerne med dit eget perspektiv når vi taler med Gry om, hvordan vi med et fagligt fokus og en tidlig indsats kan arbejde med at forebygge udadreagerende adfærd og voldsomme episoder i ældreplejen.

Gry Segoli, adjunkt og uddannelseskonsulent ved Københavns Professionshøjskole. Gry er specialiseret i demens og demensomsorg og arbejder med både undervisning og faglig udvikling på ældreområdet – med særligt fokus på de udfordringer der kan opstå i samarbejdet med borgere med en demenssygdom. Gry er tidligere demenskoordinator og har en stærk tilknytning til praksis.

Birgitte Bækgaard Brasch, Chefkonsulent, Socialt Udviklingscenter SUS, Vold som Udtryksform, er vært for oplægget og faciliterer den efterfølgende dialog om, hvordan vi med fokus på faglige tilgange og redskaber kan øge livskvaliteten hos borgerne og forebygge voldsomme episoder på ældreområdet.

Praktisk

Webinaret afholdes tirsdag den 8. juni kl. 13-14.30 via platformen Vimeo.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeldingsfrist 6. juni 2021.

Vi sender link til login og materiale til brug på webinaret dagen før.

Kontakt

Har du spørgsmål i forbindelse med webinaret, så kontakt Birgitte Bækgaard Brasch, bbb@sus.dk, tlf. 7199 5487.

Få nyt om voldsforebyggelse

direkte i indbakken en gang om måneden