6. december Online

Webinar: Mentalisering i ældreplejen

Den 6. december 2021 har Vold som Udtryksform inviteret Janne Østergaard Hagelquist fra Center for Mentalisering til at tale om mentalisering på ældreområdet. Janne har fokus på de potentialer, tilgangen rummer i forhold til at styrke både arbejdsmiljøet og trivslen hos borgerne.

Bliv klogere på mentalisering, og på hvordan tilgangen kan være med til at øge trivslen hos både borgere og medarbejdere i ældreplejen. Få en række konkrete redskaber til arbejdet med udadreagerende ældre. Stil spørgsmål og bidrag gerne med dit eget perspektiv, når Janne Østergaard fortæller om, hvordan medarbejdere og ledere i ældreplejen kan bruge en mentaliserende tilgang.

Mentalisering kan både berige det borgernære arbejde, ledelsesopgaven og medvirke til at forebygge udadreagerende adfærd og voldsomme episoder. Mentalisering kan også styrke trivslen hos både borgere og medarbejdere.

Janne Østergaard Hagelquist er grundlægger af Center for Mentalisering og står for den daglige drift, udvikling og ledelse. Hun er autoriseret psykolog og godkendt som specialist og har i en årrække arbejdet med udsatte og traumatiserede borgere. Desuden superviserer og underviser hun professionelle i at arbejde mentaliseringsbaseret i forhold til borgere. Janne Østergaard er forfatter til en række bøger om mentalisering.

Praktisk

Webinaret afholdes mandag den 6. december kl. 13.00 til 14.30 via platformen Vimeo.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding senest 1. december 2021.

Vi sender link til login og materiale til brug på webinaret dagen før.

Kontakt

Har du spørgsmål i forbindelse med webinaret, så kontakt Birgitte Bækgaard Brasch, bbb@sus.dk, tlf. 7199 5487.

Få nyt om voldsforebyggelse

direkte i indbakken en gang om måneden