29. november Online

Webinar: Brug neuropædagogik til at forebygge voldsomme episoder på herberger, væresteder og varmestuer

Den 29. november 2021 har Vold som Udtryksform inviteret Steen Guldager fra Socialpsykologisk Center til at fortælle om, hvordan neuropædagogikken kan styrke den faglige indsats og være med til at forebygge voldsomme episoder på væresteder, varmestuer og herberger.

Hvordan kan man bruge neuropædagogik til bedre at forstå, forebygge og håndtere voldsom og adfærd hos mennesker med komplekse problemer? Som fx både fysiske, psykiske og sociale udfordringer og måske et samtidigt misbrug? Og hvordan kan man som professionel eller frivillig bruge neuropædagogik til bedre at forstå sin egen rolle og egne reaktioner, når man arbejder i konfliktfyldte miljøer?

Alt det – og meget mere – kan du få indsigt i i dette webinar. Hør eksempler på hvordan man på varmestuer, væresteder og herberger kan arbejde systematisk med at forebygge og håndtere voldsomme episoder – blandt andet ved at styrke det fælles faglige fokus og involvere gæsterne i forebyggelsesarbejdet. Og stil spørgsmål og bidrag med dine egne perspektiver, når vi taler med Steen Guldager om forebyggelse af voldsomme episoder på væresteder, varmestuer og herberger.

Steen Guldager er specialiseret i det gode samarbejde med nogle af de mest udsatte borgere. Han har i mere end 30 år arbejdet med dette, som opsøgende på gadeplan, leder af et værested, centerleder i Aarhus Kommunes Misbrugscenter, og siden 2007 som specialist for VISO, Socialstyrelsen ift udredning og rådgivning i de mest komplekse sager i kommunerne.

Praktisk

Webinaret afholdes mandag den 29. november kl. 11.00 til 12.15 via platformen Vimeo.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding senest 25. november 2021.

Vi sender link til login og materiale til brug på webinaret dagen før.

Kontakt

Har du spørgsmål i forbindelse med webinaret, så kontakt Birgitte Bækgaard Brasch, bbb@sus.dk, tlf. 7199 5487.

Få nyt om voldsforebyggelse

direkte i indbakken en gang om måneden