Møder: Trusler og vold i arbejdet med børn og unge (UDSOLGT)

Børn spiller computerspil på computer. Koncentration. Nøgleord: fritid konkurrerer fritidsaktivitet pige digital dreng på nettet på internettet computerbruger mand pc computer-bruger pc-bruger pcbruger bruger værelse børneværelse børnefamilie fra ryggen af med ryggen til med og barn spillecomputer spillecomputere gamingcomputer gamingcomputere

Oplever I trusler og vold i arbejdet med børn og unge?
– få 120 gratis minutter med skarpt fokus på forebyggelse

Trusler og vold på arbejdspladser er en faglig udfordring, som kræver løbende opmærksomhed og modspil, på linje med andre vigtige gøremål på arbejdspladsen.

Vold som Udtryksform, BrancheArbejdsmiljøRådet Social & Sundhed og BranchearbejdsmiljøRådet Undervisning & Forskning bidrager gerne til jeres indsats mod trusler og vold. Derfor inviterer vi ledere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter til et 120-minutters møde.

Vi giver input om aktuelle tendenser i forebyggelsesarbejdet. Vi orienterer om en ny materialesamling, om bekendtgørelsen om arbejdsrelateret vold uden for arbejdstiden – og om nye muligheder for at få støtte i arbejdet. Desuden får deltagerne mulighed for at dele gode erfaringer og udfordringer med hinanden.

Praktiske oplysninger

Møderne holdes i Esbjerg, Thisted, Silkeborg Slagelse, Hillerød og Svendborg.
Møderne starter kl. 13.30 og slutter kl. 15.30.
BEMÆRK: Der er ikke flere ledige pladser!

Det er gratis at deltage.

Tilmelding er nødvendig!

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser. Din tilmelding er først registreret, når du har modtaget en elektronisk kvittering.

Yderligere oplysninger

udviklingskonsulent Lise Keller, lke@3bar
eller
chefkonsulent Bjarne Møller, bm@sus.dk

Udskriv
Del