Heldags temamøde: Gode og grusomme konflikter

Heldagstemamødet sætter fokus på konflikter, og hvordan de kan håndteres på arbejdspladser, hvor aggression og vold jævnligt opstår. Konflikter kan være grusomme og ramme hårdt, men de kan også være gode, når de skaber indsigt, forståelse og faglig udvikling.

Program

Kl. 9.00 – 9.30
Velkomstbuffet med kaffe, brød, frugt m.m.      

Kl. 9.30 – 10.00
Introduktion til forebyggelse af vold på arbejdspladser
Birgitte Bækgaard Brasch, Vold som Udtryksform

Kl. 10.00-15.30   
Gode og grusomme konflikter på arbejdspladsen
Undervisere: Jens Hyldahl, Contrazone & Birgitte B. Brasch

Hvordan møder jeg vrede og aggressive borgere, beboere og patienter? Hvad sker der i og mellem mennesker i konfliktfyldte og voldsomme situationer? Hvordan undgår vi at blive udsat for fysisk og psykisk vold?
Det er nogle af de spørgsmål, vi vil arbejde med på temamødet. Der kommer oplæg om konfliktforståelse, reaktionsmønstre i konflikter og kommunikation. Deltagernes egne eksempler bringes i spil samt eksempler fra små film. Undervisningen veksler mellem oplæg og dialog i plenum og i grupper.

Kl. 15.30
Tak for i dag

Om oplægsholderne
Jens Hyldahl har mange års erfaring med undervisning og træning i konflikthåndtering og -mægling. Han er cand. mag. i psykologi og pædagogik og har bl.a. erfaring fra fængselsvæsenet og psykiatrien. Jens arbejder også som supervisor, rådgiver og proceskonsulent.

Birgitte B. Brasch har lang erfaring som underviser i bl.a. konflikthåndtering. Hun er cand. comm. i kommunikation og pædagogik, er tidligere psykiatrisk sygeplejerske og arbejder med forebyggelse af vold, fx i psykiatrien, i en kommunal forvaltning og på ældreområdet.

Sted
Kolding: First Hotel Kolding, Banegårdspladsen 7, Kolding

Pris
1.200 kr

Hent invitation som pdf.

 

Udskriv
Del