29. juni 2020

Arbejdspladser søges: Vil I være med til at afprøve et nyt spil med fokus på arbejdsmiljø og faglighed?

Arbejder du i et socialt tilbud, hvor der kan opstå konflikter og vold i mødet med borgere? Nu har din arbejdsplads chancen for at være med til at afprøve et nyt dialogspil.

Arbejdsmiljødialogspillet er udviklet af Heidi Bjerg og Martin Starup, som begge har mange års erfaringer fra arbejdet med borgere med udviklingshæmning. De to udviklere søger arbejdspladser, som har lyst til at være med til at afprøve spillet sammen med dem. Det foregår hos jer, fx på et personalemøde, og det er gratis.

Arbejdsmiljødialogspillet er udviklet til arbejdspladser, hvor der i det daglige pædagogiske arbejde kan opstå svære emotionelle møder med borgerne, fx i form af konflikter og vold mod medarbejdere. Det kan være botilbud for mennesker med handicap eller psykiske vanskeligheder, tilbud til utilpassede unge, demensplejehjem mv.

Spillet sætter har fokus på faglighed, samarbejde, arbejdsmiljø og dokumentation. Det indeholder praksisnære cases til brug for at analysere, efterprøve, opbygge og vedligeholde tiltag, der sikrer medarbejdernes mentale sundhed.

Udviklingen af Arbejdsmiljødialogspillet er støttet af Velliv foreningen.

Læs mere om Arbejdsmiljødialogspillet og muligheden for at afprøve det 

Publiceret: 29. juni 2020. Sidst opdateret: 29. juni 2020

Få nyt om voldsforebyggelse

direkte i indbakken en gang om måneden